Sep 27, 2009, 4:04 PM

Ключът към теб 

  Poetry
472 0 2

 

 

 

Да, отново беше сън,

но имам неутолима жажда

да заспя още веднъж.

Пред погледа на лунни хора,

зад сенките от тишина,

да сънувам и мечтая.

И да вярвам, че е реално,

да вярвам, че си тук.

Самотата се стопява.

От силата на светлината

изчезва и студеният мрак.

В съзнанието попива

топъл звук. Всеки шепот

е игра на думи.

Всеки допир заключва

убийствения страх

в килията на злите чувства.

Ако сънищата

са ключът към теб,

бих ти идвала на гости всяка нощ.

 

 

© Сюзън Смърт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??