Sep 11, 2024, 6:49 AM

Когато 

  Poetry
131 5 8

Кога завеят тъмни хали

изпили от дъха ни сила

пак гръм сърцето ще пожали.

 

Кога изпечен хлябът с рани

в солта потъне за закрила

ще викне тайните скрижали.

 

Кога възкръснат век проспали

скалите с мъката най- скрита

ще сочат друми отлежали.

 

Когато този ден настане

светците ще изваят сила

с кървящите ни земни рани.

© Ивита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??