11.09.2024 г., 6:49 ч.

Когато 

  Поезия
194 6 10

Кога завеят тъмни хали

изпили от дъха ни сила

пак гръм сърцето ще пожали.

 

Кога изпечен хлябът с рани

в солта потъне за закрила

ще викне тайните скрижали.

 

Кога възкръснат век проспали

скалите с мъката най- скрита

ще сочат друми отлежали.

 

Когато този ден настане

светците ще изваят сила

с кървящите ни земни рани.

© Ивита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??