Jul 8, 2011, 2:44 PM

Когато си далеч 

  Poetry
514 0 2

Когато си далеч,

аз съм зима люта,

виелица страшна,

клоните кърша

и хвърлям ги бясно.

 

Когато си далеч,

аз съм градус под нула,

сняг съм,

мраз съм,

пътека от лед,

измръзнал човек.

 

Когато си далеч,

аз съм леден дворец,

кралица на студа,

облечена в скреж

и дълбока тъга.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??