Колко повече да те обикна
и да не свикна с теб сега...
сърцето ми веднъж се провикна,
а ти го чу от още три места,
от шепота в една молитва,
от птичата песен в гората,
от стъпките изпод краката.
И колко повече да те обикна...
© Маломир Стръков All rights reserved.