28 abr 2013, 10:59

Колко 

  Poesía » De amor
507 0 1

Колко повече да те обикна

и да не свикна с теб сега...

сърцето ми веднъж се провикна,

а ти го чу от още три места,

 

от шепота в една молитва,

от птичата песен в гората,

от стъпките изпод краката.

И колко повече да те обикна...

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??