28 апр. 2013 г., 10:59

Колко 

  Поэзия » Любовная
517 0 1

Колко повече да те обикна

и да не свикна с теб сега...

сърцето ми веднъж се провикна,

а ти го чу от още три места,

 

от шепота в една молитва,

от птичата песен в гората,

от стъпките изпод краката.

И колко повече да те обикна...

© Маломир Стръков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??