Aug 21, 2024, 8:31 PM

Кошмар 

  Poetry » Other
39 0 0

Сънувах я във полусянка

лице така и не видях

Една забулена вакханка

символ на самия грях

 

Ръцете си тя бе обвила

около моята снага

и жадно пиеше моята сила

прикрита в мрака на нощта

 

Желаеше ме неприкрито

За нея бях аз блян, живот

Пропадах и почти се свличах 

в ръцете и като във гроб

 

Смразяващ и злокобен шепот

в ухото мое зашептя

Ти мой ще си. Ще страдаш вечно...

Ще взема твоята душа!

 

Не ще намериш мир ни прошка

Ще скиташ вечно по света

Не ме моли! Аз нямам милост

защото знай аз съм Смъртта

© Росица Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??