Feb 24, 2021, 5:23 PM

Красота 

  Poetry
247 0 0

Какво е всъщност красотата

и купува ли се тя с пари?

Как точно се измерва?

Най-важна е външността... Дали?

 

Когато свалим всички дрехи

и изтрием грима от лицето,

премахнем косата, цвета на очите,

когато разголим сърцето,

 

какво ще остане тогава?

- Само една гола душа.

А колко е чиста и красива

не зависи от външността.

© Татяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??