Какво е всъщност красотата
и купува ли се тя с пари?
Как точно се измерва?
Най-важна е външността... Дали?
Когато свалим всички дрехи
и изтрием грима от лицето,
премахнем косата, цвета на очите,
когато разголим сърцето,
какво ще остане тогава?
- Само една гола душа.
А колко е чиста и красива
не зависи от външността.
© Татяна Todos los derechos reservados