24 февр. 2021 г., 17:23

Красота 

  Поэзия
248 0 0

Какво е всъщност красотата

и купува ли се тя с пари?

Как точно се измерва?

Най-важна е външността... Дали?

 

Когато свалим всички дрехи

и изтрием грима от лицето,

премахнем косата, цвета на очите,

когато разголим сърцето,

 

какво ще остане тогава?

- Само една гола душа.

А колко е чиста и красива

не зависи от външността.

© Татяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??