Dec 27, 2013, 8:59 PM

Кратки думи... 3 част 

  Poetry » Love
711 0 0

Ами... Защо обичам?

Защо обич?

Защо съдбата?

Защо любовта?

Ами... Защо обичам?

Защо - обичта ти с мен, любовта е само

частица от живота на твоето сърце?

Ами... Защото те обичам!

© Пламен Дилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??