27.12.2013 г., 20:59 ч.

Кратки думи... 3 част 

  Поезия » Любовна
715 0 0

Ами... Защо обичам?

Защо обич?

Защо съдбата?

Защо любовта?

Ами... Защо обичам?

Защо - обичта ти с мен, любовта е само

частица от живота на твоето сърце?

Ами... Защото те обичам!

© Пламен Дилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??