27 dic 2013, 20:59

Кратки думи... 3 част 

  Poesía » De amor
690 0 0

Ами... Защо обичам?

Защо обич?

Защо съдбата?

Защо любовта?

Ами... Защо обичам?

Защо - обичта ти с мен, любовта е само

частица от живота на твоето сърце?

Ами... Защото те обичам!

© Пламен Дилов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??