Jan 4, 2008, 10:21 AM

Краят 

  Poetry
586 0 1

В студената стая стоя сама

 и ме топли единствено споменът,

споменът, напомнящ ми за теб

и сърцето ми превръща се в лед.

И не мога даже да заплача,

а по земята се влача.

Прекършиха се моите крила,

които ми бяха подарени от любовта.

Сега лежа в калта

и чакам да дойде смъртта.

© Стефка Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??