Jan 28, 2018, 8:27 PM

Където има дим, има и огън 

  Poetry » Free verse
974 0 1

Където има дим, има и огън.

Поне така казват.

Ти стоиш срещу мен,

а димът между нас

замъглява разсъдъка ми

и започвам да се питам

дали вярвам в поговорки...

© Мадлен Аспарухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??