28 янв. 2018 г., 20:27

Където има дим, има и огън 

  Поэзия » Свободный стих
1012 0 1

Където има дим, има и огън.

Поне така казват.

Ти стоиш срещу мен,

а димът между нас

замъглява разсъдъка ми

и започвам да се питам

дали вярвам в поговорки...

© Мадлен Аспарухова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??