28.01.2018 г., 20:27 ч.

Където има дим, има и огън 

  Поезия » Свободен стих
1013 0 1

Където има дим, има и огън.

Поне така казват.

Ти стоиш срещу мен,

а димът между нас

замъглява разсъдъка ми

и започвам да се питам

дали вярвам в поговорки...

© Мадлен Аспарухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??