Mar 19, 2021, 4:05 AM

Към мечтите 

  Poetry
475 0 0

Към мечтите смело върви
и назад недей да поглеждаш,
слънцето ще освети,
всяка мрачна пътека! 

 

Само надежда не губи
и вярата в сърцето 
на топло си пази,
защото без нея  - изгубен ще си ти!

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??