19 мар. 2021 г., 04:05

Към мечтите 

  Поэзия
478 0 0

Към мечтите смело върви
и назад недей да поглеждаш,
слънцето ще освети,
всяка мрачна пътека! 

 

Само надежда не губи
и вярата в сърцето 
на топло си пази,
защото без нея  - изгубен ще си ти!

© Еленка Гишина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??