19 mar 2021, 4:05

Към мечтите 

  Poesía
456 0 0

Към мечтите смело върви
и назад недей да поглеждаш,
слънцето ще освети,
всяка мрачна пътека! 

 

Само надежда не губи
и вярата в сърцето 
на топло си пази,
защото без нея  - изгубен ще си ти!

© Еленка Гишина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??