Nov 10, 2017, 7:35 AM

Към нови висини 

  Poetry
302 0 0

Сред купища руини,
откривам лъч надежда,
пред мен се шарят нови висини,
Греховно веч' не ме подвежда!

 

Намирам смисъл, дори утеха,
творя, зареждам се със нови сили,
душата ми като перце е лека,
горят в мене пламъците живи!

 

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??