10 nov 2017, 7:35

Към нови висини 

  Poesía
303 0 0

Сред купища руини,
откривам лъч надежда,
пред мен се шарят нови висини,
Греховно веч' не ме подвежда!

 

Намирам смисъл, дори утеха,
творя, зареждам се със нови сили,
душата ми като перце е лека,
горят в мене пламъците живи!

 

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??