Катерим се по стръмното
на Миналото
с раницата тежка и голяма на Мига
на Бъдещето към върха...
По маркировката на подсъзнанието
с щеките на Истината,
с челника на радостта...
Катерим себе си.
И падаме .И ставаме.
"Бог е любов!"
Върхът е любовта!
© Веселка Стойнева All rights reserved.