2.07.2024 г., 8:17 ч.  

Към върха 

  Поезия » Друга
202 1 2

Катерим се по стръмното

на Миналото

с раницата тежка и голяма на Мига

на Бъдещето към върха...

По маркировката на подсъзнанието

с щеките на Истината,

с челника на радостта...

Катерим себе си.

И падаме .И ставаме.

"Бог е любов!"

Върхът е любовта!

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??