2 июл. 2024 г., 08:17  

Към върха 

  Поэзия » Другая
203 1 2

Катерим се по стръмното

на Миналото

с раницата тежка и голяма на Мига

на Бъдещето към върха...

По маркировката на подсъзнанието

с щеките на Истината,

с челника на радостта...

Катерим себе си.

И падаме .И ставаме.

"Бог е любов!"

Върхът е любовта!

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??