Mar 9, 2014, 11:03 PM

Кървави души 

  Poetry
410 0 0

Любов ли е да сте отново двама,

рози ли ви подари,

онзи който пак от своята душа,

кръвта си нежно ви дари.

 

Дали за него вие сте готова

всичко да дадете тук,

не пестете вие нищо моля,

само откъснете своята умора.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??