9 mar 2014, 23:03

Кървави души 

  Poesía
412 0 0

Любов ли е да сте отново двама,

рози ли ви подари,

онзи който пак от своята душа,

кръвта си нежно ви дари.

 

Дали за него вие сте готова

всичко да дадете тук,

не пестете вие нищо моля,

само откъснете своята умора.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??