9.03.2014 г., 23:03 ч.

Кървави души 

  Поезия
413 0 0

Любов ли е да сте отново двама,

рози ли ви подари,

онзи който пак от своята душа,

кръвта си нежно ви дари.

 

Дали за него вие сте готова

всичко да дадете тук,

не пестете вие нищо моля,

само откъснете своята умора.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??