Dec 24, 2007, 10:32 PM

Ледена висулка 

  Poetry
624 0 4
 

Залива ме студенина.

Защото ти не си наблизо...

Защото нямам...

Топлота.

Защото адски се страхувам.

Залива ме...

Сега съм мокра.

Студена,

      Мръзна...

          Сред снега.

Чакам да се разтопя...

                        напролет.

     За да разперя пак крила.

© Джули All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??