24 дек. 2007 г., 22:32

Ледена висулка 

  Поэзия
625 0 4
 

Залива ме студенина.

Защото ти не си наблизо...

Защото нямам...

Топлота.

Защото адски се страхувам.

Залива ме...

Сега съм мокра.

Студена,

      Мръзна...

          Сред снега.

Чакам да се разтопя...

                        напролет.

     За да разперя пак крила.

© Джули Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??