24.12.2007 г., 22:32 ч.

Ледена висулка 

  Поезия
623 0 4
 

Залива ме студенина.

Защото ти не си наблизо...

Защото нямам...

Топлота.

Защото адски се страхувам.

Залива ме...

Сега съм мокра.

Студена,

      Мръзна...

          Сред снега.

Чакам да се разтопя...

                        напролет.

     За да разперя пак крила.

© Джули Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??