Oct 16, 2008, 11:45 AM

Лодка 

  Poetry » Love
555 0 2
Паднах аз от общата ни лодка,
а ти не пожела да ме спасиш...
Течението бързо ме повлече,
а ти безмълвен там стоиш.

Подминавах други лодки
с влюбени, с разлюбени души.
Исках, искам ти да ме настигнеш,
но... морето наближава...

Друга лодка днес ме приютява!

15.10.08

© Поли Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??