16 окт. 2008 г., 11:45

Лодка 

  Поэзия » Любовная
556 0 2
Паднах аз от общата ни лодка,
а ти не пожела да ме спасиш...
Течението бързо ме повлече,
а ти безмълвен там стоиш.

Подминавах други лодки
с влюбени, с разлюбени души.
Исках, искам ти да ме настигнеш,
но... морето наближава...

Друга лодка днес ме приютява!

15.10.08

© Поли Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??