16.10.2008 г., 11:45 ч.

Лодка 

  Поезия » Любовна
554 0 2
Паднах аз от общата ни лодка,
а ти не пожела да ме спасиш...
Течението бързо ме повлече,
а ти безмълвен там стоиш.

Подминавах други лодки
с влюбени, с разлюбени души.
Исках, искам ти да ме настигнеш,
но... морето наближава...

Друга лодка днес ме приютява!

15.10.08

© Поли Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??