Nov 7, 2017, 11:24 AM

Лунна соната 

  Poetry
259 0 1

Крайбрежна алея, небето блести,
луната огрява две ярки звезди,
в притихнала вечер, с трепетен зов
нашепва морето: "Помни ме, любов!"

 

Бушуват вълните, пред погледи чисти,
разбити  на пяна в скалите сребристи.
С надежда в душата  посрещат зората,
 след залез и буря изгрява дъгата.

 

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??