Крайбрежна алея, небето блести,
луната огрява две ярки звезди,
в притихнала вечер, с трепетен зов
нашепва морето: "Помни ме, любов!"
Бушуват вълните, пред погледи чисти,
разбити на пяна в скалите сребристи.
С надежда в душата посрещат зората,
след залез и буря изгрява дъгата.
© Виктория Тасева Все права защищены