7.11.2017 г., 11:24 ч.

Лунна соната 

  Поезия
260 0 1

Крайбрежна алея, небето блести,
луната огрява две ярки звезди,
в притихнала вечер, с трепетен зов
нашепва морето: "Помни ме, любов!"

 

Бушуват вълните, пред погледи чисти,
разбити  на пяна в скалите сребристи.
С надежда в душата  посрещат зората,
 след залез и буря изгрява дъгата.

 

© Виктория Тасева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??