Sep 9, 2005, 8:10 PM

Любов 

  Poetry
1257 0 2
Любовта лети необуздана.
Волна и безразсъдна
се простира над всички ни.
Сяда в скута ни,
неканена,
прегръща ни,
люби ни,
задушава ни...
После бяга със сетни сили,
да дарява живот другаде!

© Красимира Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??