9 сент. 2005 г., 20:10

Любов 

  Поэзия
1270 0 2
Любовта лети необуздана.
Волна и безразсъдна
се простира над всички ни.
Сяда в скута ни,
неканена,
прегръща ни,
люби ни,
задушава ни...
После бяга със сетни сили,
да дарява живот другаде!

© Красимира Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??