9 sept 2005, 20:10

Любов 

  Poesía
1256 0 2
Любовта лети необуздана.
Волна и безразсъдна
се простира над всички ни.
Сяда в скута ни,
неканена,
прегръща ни,
люби ни,
задушава ни...
После бяга със сетни сили,
да дарява живот другаде!

© Красимира Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??