Jun 5, 2010, 8:55 PM

Любов 

  Poetry » Erotic
1001 0 0

Не прикривай любовта греховна, тръпнеща в очите плахи.

Не крий любовния ти огън, изригващ от вълшебните ти сетива.

Покажи любовта си, която носиш и изтлей в чуждия екстаз.

Изтлей, за да бъда вечно твоя АЗ.

© Фатиме Тибер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??