5 jun 2010, 20:55

Любов 

  Poesía » Erótica
1002 0 0

Не прикривай любовта греховна, тръпнеща в очите плахи.

Не крий любовния ти огън, изригващ от вълшебните ти сетива.

Покажи любовта си, която носиш и изтлей в чуждия екстаз.

Изтлей, за да бъда вечно твоя АЗ.

© Фатиме Тибер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??