5.06.2010 г., 20:55 ч.

Любов 

  Поезия » Еротична
1000 0 0

Не прикривай любовта греховна, тръпнеща в очите плахи.

Не крий любовния ти огън, изригващ от вълшебните ти сетива.

Покажи любовта си, която носиш и изтлей в чуждия екстаз.

Изтлей, за да бъда вечно твоя АЗ.

© Фатиме Тибер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??