Sep 30, 2011, 7:42 PM

Любов за мен бъди 

  Poetry » Love
672 0 1

В моето сърце си ти,

в моите мечти си ти,

като звезди са твоите очи,

любов за мен бъди.

 

Моята надежда винаги си ти,

моят път и светлина си ти,

твоите очи отново са като звезди,

любов за мен бъди.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??