30 сент. 2011 г., 19:42

Любов за мен бъди 

  Поэзия » Любовная
673 0 1

В моето сърце си ти,

в моите мечти си ти,

като звезди са твоите очи,

любов за мен бъди.

 

Моята надежда винаги си ти,

моят път и светлина си ти,

твоите очи отново са като звезди,

любов за мен бъди.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??