В моето сърце си ти,
в моите мечти си ти,
като звезди са твоите очи,
любов за мен бъди.
Моята надежда винаги си ти,
моят път и светлина си ти,
твоите очи отново са като звезди,
любов за мен бъди.
© Никола Диманов Todos los derechos reservados
Поздрави и добре дошъл!