Nov 3, 2010, 1:25 PM

Любовен валс 

  Poetry » Love
784 0 2

Звезди изгряват през нощта.

Украсяват нощната тъма.

Телата отдават се на страстта.

Танцуват своя любовен валс.

Предадени в неговата власт.

 

© Драгомир Костадинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??