3.11.2010 г., 13:25 ч.

Любовен валс 

  Поезия » Любовна
783 0 2

Звезди изгряват през нощта.

Украсяват нощната тъма.

Телата отдават се на страстта.

Танцуват своя любовен валс.

Предадени в неговата власт.

 

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??