3 нояб. 2010 г., 13:25

Любовен валс 

  Поэзия » Любовная
782 0 2

Звезди изгряват през нощта.

Украсяват нощната тъма.

Телата отдават се на страстта.

Танцуват своя любовен валс.

Предадени в неговата власт.

 

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??